Tatabánya

Életvédelmi biztonsági rendszerek. Nagyfeszültségű megoldások a jövő közlekedéséhez.
Arra születtünk, hogy mozgásban legyünk. Lendületet adunk, és teret az ötleteknek. Gyártó vállalatként azon dolgozunk, hogy okos mobilitási megoldásokat hozzunk a világnak.
Csatlakozz hozzánk!
Aptiv Tatabánya

Gyáraink

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 20 év során sokezer jármű került az utakra Tatabányán készített alkatrészekkel – és továbbra is azon dolgozunk, hogy megteremtsük, amire az autóiparnak szüksége lesz.

Az Aptiv tatabányai telephelye 40 ezer négyzetméternyi gyártó és logisztikai területével az üzletág legnagyobb európai gyártóegysége. Elsődleges termékeink a légzsák összekötő kábelek, a nagyfeszültségű csatlakozók, valamint a hibrid és elektromos járművek töltőrendszerei.

1

CSAPAT

40.000

m2

2000

munkatárs

20

év tapasztalat

Szeretnél részese lenni a jövőnknek?

Egészséged és biztonságod a legfontosabb számunkra. Bővítettük digitális felületeinket, hogy a COVID-19 járvány alatt is nyitva álljanak kapuink a tehetségek előtt. Vigyázunk egymás egészségére, ezért jelentkezésed folyamán elképzelhető, hogy toborzó kollégáink a személyes találkozás helyett telefonos vagy videóinterjúra kérnek, hogy jobban megismerhessenek. Ha erre sor kerül, kollégáink segítséget nyújtanak és készséggel rendelkezésedre állnak minden kérdésben. Köszönjük, és sok sikert kívánunk a Jövő Közlekedése felé vezető utadhoz!


Csatlakozz hozzánk!
Tudtad?

Tudtad?

Fontos számunkra dolgozóink biztonsága és egészsége. Ezért nyújtunk szűrővizsgálatokat, sportkedvezményeket és aktív programokat.
Munkatársaink egészsége és biztonsága a legfontosabb számunkra. Tekintsd meg felelősségvállalásunk!

A Tatabányai Szakképzési Centrum Bánki Donát – Péch Antal Szakgimnáziumával közös duális képzésünk keretében valós ipari tapasztalatot és tudást nyújtunk a diákoknak.

Elkötelezetten hiszünk a tehetségben és az oktatásban.

Ezért indítottuk útjára többek között saját gépkezelő és emelőgép-kezelő képzésünket

Az elmúlt 25 évben az Aptiv cégcsoport több mint 220 millió USD-t fektetett be Magyarországon. Ma már négy magyarországi gyárában (ebből kettő Tatabányán, kettő Szombathelyen található) összesen több mint 4000 alkalmazott dolgozik a biztonságosabb és zöldebb közlekedés megteremtésén.
Autóipari alkatrészeket szállítunk meghatározó autóipari gyártóknak, elsősorban Európában.

Tatabányai csapatunk ereje 2.000 munkatársunkban rejlik, és új csapattagokat keresünk, akik velünk tartanak az úton. Kíváncsi vagy? Nézd meg, milyen lehetőségek várnak rád!
Csatlakozz hozzánk!
Csatlakozz hozzánk
Tatabánya, Búzavirág utca 13.
+36 34 517 500
toborzas@aptiv.com